Friday, 30 November 2012

Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah

Assalamualaikum



Hari ni bermula bulan baru disember . Zakie nak join GA yang baru release semalam by fatin nazurah . 




Zakie nak tag kak Mun dan abg Dae



Special entry untuk Dieya Collection


Okey jom cakap pasal Dieya collection . Apa yang ada dengan dieya collection?? meh zakie terangakan , dieya collection ni menjual barang-barang kecantikan , bag-bag , dan macam-macam lagi lah dah macam shopping online pun ada . Jom usha sikit barang-barang yang dieya colllection ni jual .





Banyak kan barang-barang yang dieya collectin ni jual , semuanya oshem-oshem belaka . Kalau korang nak order ke tanya soalan ke pergi terus ke page Dieya Collection  senang nak runding ape-ape . Zakie nak bagi satu doodle khas untuk dieya collection sebab zakie tengok doodle dp fanpage nye macam sedih je...muram je . ..so dieya collection sila lah ambil doodle ni sebagai tanda saya support dieya collection .


untuk yang ori tanpa watermark saye sila pm di fanpage saya ya.


8 comments:

  1. meh join Ga saya :)
    http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Selamat berGA. Comella dude tu!!!!

    ReplyDelete
  3. Singgah ^^
    Comel doodle tu ! Terima kasih sudi join . Gud luck !

    ReplyDelete
  4. hye...
    iema dr GA yg sme
    meh singgah sini
    --> http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    ReplyDelete
  5. Salam..^^
    dari segment yang sama,jalan-jalan disini..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    ReplyDelete
  6. Good luck :) Comelnya doodle tuu ><

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum tuan tanah! Just arrived from same GA and u were followed. Come visit me and do follow yeah. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birhday-by-fatin-nazurah.html

    ps: i hope you break the leg (Y)

    ReplyDelete