Friday, 2 November 2012

Dilema sebelum BER"camping"


Assalamulaikum


Mesti korang pon pernahkan DILEMA SEBELUM BERcamping . Lagi-lagi kalau tidurnye sehari je pon tapi beg yang dibawa BESO MAK BAPAK . Sebenarnya zakie ade camping di sekolah , perkhemahan perdana sekolah dan zakie mewakili pengakap . Selalunya kalau ada perkhemahan di sekolah mesti ada kembara malam atau dalam om puteh "night walk" memang best ada aktiviti macam ni . Kadang-kadang ada jugak yang buat SEEKERS , yang duduk sorang-sorang pastu ade hantu tu ...weeeeeee .

Kalau suka doodle kat atas tu , sila LIKE dan KOMEN ye . Sesiapa yang nak BERart trade dengan zakie boleh IM di pesbuk ye . Jika koleksi art trade zakie dah banyak , zakie akan buar satu page di blog untuk art trade . Jom ramai-ramai BERart trade dengan zakie!!

2 comments:

  1. jgnkan nak camping, next week akak nak fly ke kg, dah siap packing barang...hehe

    nak art trade ngn zakie..nnt akak pm ^_^

    ReplyDelete