Wednesday, 21 November 2012

Korean....

Assalamualaikum

Salam hari rabu semua , time malam-malam ni zakie nak share sepasang doodle korea . Tapi bukan korea yang k-pop - k-pop tu tpi traditional punye . Mungkin warge dudle doodles dah tau ape yang zakie nak bagi ni . Jom tengok dan komen , sebenarnya zakie tengah buat projek 'sendiri ' membuat doddle traditional kaum satu dunia*tapi bukan semua . 




pasangannya....





Jenuh zakie research kat goggle tentang 'korean traditional' ni . Akhirnya dapat jugak menyiapkan sepasang doodle ni . Maaf la kalau korang kurang suke dengan design doodle ni tapi ini je yang mampu zakie buat menggunakan SAI*adik zakie . Kalau suke Like lepas tu ringan-ringkan untuk komen pasal doodle ni.


10 comments:

  1. comel :3 nk amek saraghaeyo boleh tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.....nie kira freebies lah!! :)

      Delete
  2. lawaa .. ada satu doodle kat blog akak , asalnya konsep kimono . taktau la jadi ke tak . ingat tak doodle yg bhgian blakang tudung tu terbang sbb ada fan ? yg tu la ;p

    ReplyDelete
  3. bgus idea zakie tapi serius mmg jenuh nk menggogle kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg jenuh ingatkan nak buat bajuu jepun....tpii pikir-pikirkan balik baik buat korea punyer^^

      Delete
  4. Nak tanya , yang background tu cari kat mana and what the keyword utk cari bg tu . Thankyou .

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye carik kat google image jer.....keyword x silap sakura tree

      Delete
    2. Okay . Thankyou . Btw , comel doodle tu :)

      Delete
  5. Wah!!! Comelnya!!! Teruskan bakat Zaki ni, jgn jadi mcm Wan..

    ReplyDelete