Saturday, 10 November 2012

BERart trade dengan Aina Zura

Assalamualaikum

Disebabkan esok zakie sibok so zakie nak langsaikan semua hutang art trade dengan rakan blogger lain . Kali ni zakie nak BERart trade dengan kak Aina zura . Blog dia memang oshem . Jom usha doodle yang dia bagi kat zakie .


Macam mane smadkan?? ini first time zakie dapat doodle yang BERbaju melayu . Kate kak Aina doodle ni alim...ye ke idok ?? korang yang nilai . Jom kite tengok doodle yang zakie balas untuk kak aina ni . 



Hope kak aina suke dengan doodle yang zakie balas ni . Walau tak secomel doodle blogger lain , ini jer lah yang zakie mampu buat .

6 comments:

  1. fulamak.. comey beteii :) i like

    ReplyDelete
  2. comey nye. dua2 doodle comey sgt.

    ReplyDelete
  3. dua2 comel. Glossy ~
    mcm belon :D

    haha apa aku cakap ni ?
    kecomelan buat aku merapu weeee ~~~

    ReplyDelete
  4. waa comel-2! Kalah doodle saya :) singgah n follow sini ^^

    ReplyDelete
  5. Perghh ..rajin gile die ber-ART TRADE

    ReplyDelete