Tuesday, 4 December 2012

Sponsor satu GA

Assalamualaikum


Hai semua , salam hari selasa , Hari ni zakie nak share sikit dengan korang yang zakie ade jadi sponsor untuk satu GA yang pertama kali dibuat . Nak tau zakie spnsor apa ? jom tengok . 



Haa!! zakie sponsor doodle untuk 3 pemenang yang bertuah dalam GA tu . Kalau korang nak join GA yang gempak nie klik banner di bawah . 




Jadi kalau korang mengidaman doodle cantik molek kat atas tu . Join GA ni dan bagitau semua bloggers . Hadiah untuk GA ni adalah rahsia tapi zakie dah pecahkan tapi satu je pun untuk menarik para bloggers join GA ni . Ape lagi join ramai-ramai dan bagitau kawan-kawan korang yang lain . 


10 comments:

  1. nak join la :) sgt kawai doodle tu

    ReplyDelete
  2. zakie, doodle tu letak la watermark , nnti org curi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloh k.munirah doodle zakie buruk :(

      Delete
  3. waaa...jd sponsor plak...

    errrk, dh ada banner temphan yea..akak buat separuh jalan...x tepek lagi...hehe

    ReplyDelete
  4. comel la doodle tu... comel sangat!

    ReplyDelete
  5. dtg bw dan follow sini, jom ke teratak hamba, doodle cantik

    ReplyDelete
  6. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

    wah,, untung la kecik2 dan pandai berdoodle,, hehe,, follow here :D

    ReplyDelete
  7. abg...abg buat cam mana erh..bunga bunga cantik tu??

    ReplyDelete