.::menutab::.

Friday, 9 November 2012

Followers ke 200!!

Assalamualaikum

Salam hari sabtu , pagi ni mood zakie tengah heppy sebab baru terima follower ke 200 semalam . Jom kita tengok sape follower ke 200 tu.


Follower ke 200 tu ialah Blogger Putra Amirul Daniel


Jom zakie bace sikit pasal blogger ni . Nama blog abang Putra ni Hikayat Putra Amirul . Seorang abang from 2 sebab tu zakie panggil dia abang, tunjuk hormat . Okey jom tengok header abg blogger kite sorang nie .

Cool je ^^

Sempena abang putra jadi follower zakie yang ke 200 , dengan senang hati zakie ingin memberi free kawaii doodle atas nama abang .



Dipersilakan abang putra ambil tanpa rasa malu kerana doodle ni memang dibuat khas untuk abang. Kalau korang pon nak doodle free jadi follower zakie yang ke 222 ye . 



6 comments :

  1. hehe..smart..tahniah pada amirul sebab dapat doodle cute. ^__^

    ReplyDelete
  2. haha tahniah...lawa doodle :D

    ReplyDelete
  3. wah...untung la dapt free doodle ^_^

    ReplyDelete
  4. Yana nk jgk !!! >.< haha Tapi Yana dh follow Zakie , camne nk jd follower ke 222 ni :'( Haha

    ReplyDelete

Labels

aiman aziz ( 1 ) ainan tasneem ( 1 ) alergic ( 1 ) April fool ( 1 ) art trade ( 3 ) artwork ( 3 ) back to school ( 1 ) baju baru ( 1 ) baju kurung ( 1 ) baju melayu ( 1 ) bertukar ( 1 ) Best ( 1 ) blog ( 1 ) brooch ( 1 ) buah melaka ( 1 ) button badge ( 3 ) candy buffet ( 1 ) car ( 1 ) cepat ( 3 ) CLEAR ( 1 ) commision ( 9 ) contest ( 1 ) couple ( 1 ) cutie ( 1 ) dari blogger ( 1 ) dedeq ( 1 ) denaihati ( 1 ) design sendiri ( 8 ) Digi wwwow award ( 5 ) digital potrait ( 2 ) Doodle ( 46 ) doodle bookmark ( 1 ) doodle frame ( 1 ) doodle project ( 6 ) doodle raya ( 2 ) doodle t-shirt ( 1 ) emasputih ( 5 ) excited ( 1 ) experimentdoodle ( 2 ) Fatin diana ( 2 ) finale ( 2 ) frame ( 1 ) freebies ( 4 ) friday ( 1 ) giveaway ( 18 ) hadiah ( 1 ) hafizzy apit ( 3 ) happy ( 2 ) hari raya ( 2 ) hari sukan ( 1 ) header ( 2 ) iklan ( 1 ) illustration ( 1 ) iman syyipo ( 1 ) informasi ( 3 ) jemputan ( 1 ) jersey ( 1 ) join ( 1 ) kad raya ( 4 ) kak cci ( 1 ) karya ( 1 ) ketayap ( 1 ) kuih ( 1 ) limited edition ( 1 ) logo ( 2 ) majalah ( 1 ) majalah YEZZ ( 4 ) melastik bintang ( 1 ) minta maaf ( 1 ) mohd zuhri ( 1 ) murah ( 1 ) muslimah ( 1 ) nabila medan ( 2 ) new product ( 1 ) pandan ( 1 ) paper bag ( 1 ) PBSMR ( 1 ) perkahwinan ( 1 ) peserta ( 1 ) plain mug ( 1 ) pn qalesya ( 2 ) poslaju ( 1 ) pt3 ( 1 ) ramadhan ( 3 ) raya ( 5 ) REMAJA ( 1 ) retis ( 2 ) review ( 8 ) runningman ( 1 ) sale ( 1 ) salju creative ( 1 ) segmen ( 7 ) segmen doodle ( 5 ) setiap hari ( 1 ) shida radzuan ( 3 ) shopping ( 1 ) short review ( 2 ) shortlist ( 1 ) starbucks ( 1 ) syukri tahir ( 1 ) t-shirt ( 3 ) topup ( 1 ) trend ( 1 ) udang galah ( 1 ) vote ( 1 ) wallet ( 1 ) wordless ( 2 ) zalora.com ( 1 )