Saturday, 26 October 2013

Pelanggan DOODLE yang bijak

Assalamualaikum

YEAYYYY!!! i'm free..bhahahahahahaha aku dah habis final exam....


Hai semua , memandangkan esok cuti . Jadi aku nak buat entry tentang pelanggan yang bijak . Pelanggan yang bijak?? sila scroll ke bawah k . 

Sapa yang pernah baca blog ni mesti tau pasal entry aku Inspirasi Candy Buffet*klik* Aku buat candy buffet ni semasa perkahwinan kakak sepupu aku , jadi mereka telah mengguna servis aku untuk membuat doodle bagi mereka . Sebenarnya ada 2 pasangan pengantin , jadi aku kena buat 2 pasang doodle . 

So , let start the point , "pelanggan yang bijak" kakak sepupu aku telah menggunakan doodle itu hampir di setiap barang perkahwinannya . Antaranya...


haa!! comei tak kakton



Antaranya ialah banner , kan dah jadi trend sekarang bila nak kahwin mesti buat banner or bunting kan? Jadi doodle aku telah diletakkan di bunting perkahwinan mereka . Seterusnya ialah....

ini sangat special


Ok , ini sangat special , bayangkan artwork aku diprint pada t-shirt..oomaiiii *pengsan* memang senyum sampai telinga masa aku dapat tau t-shirt ni dah siap!! semasa aku menaip entry ini , aku tengah pakai tshirt tu ^_^ . 


stiker


Hohohohoho ini pun feveret jugak ! stiker . Sangat comel bila doodle aku ni di-stikerkan . Aku hanya design doodle , yang stiker tu dia upah kat orang lain :) . The next ialah...




Ini pulak , lebih kurag macam stiker jugak la , diletakkan pada guest book pengantin yang lagi satu . Sebenarnya ada lagi satu , dekat kad kahwin tapi aku lupa nak snap gambar . 


Jadi disini aku nak simpul menyimpul bahawa kalau beli doodle ni takde erti membazir pun , dah dibuktikkan pun , boleh diletakkan di mana-mana sahaja yang korang berkenan . Kalau nak order doodle meh PM aku ye ^_^


P/S : InsyaALLAH nanti ada product baru Belog ZakieAzid





12 comments:

  1. TERBAIKKKK (Y) .. SAME R . AKAK PUN WAT KAD RAYE HRITU . DARI ARTWORK ADIK . HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...terima kasih kak..lain kali order yee

      Delete
  2. mesti rasa kembang je bila tengok doodle sendiri kat kenduri kan . bestnyee :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. gile tak kembang..nak je suruh MC tu cakap...doodle semua daripada zakieazid.blogspot.com ..hahah

      Delete
  3. seronok kan... bila orang respect artwork kita. ;)

    ReplyDelete
  4. Wahhh, hebatnya zakie :) Good Job :D

    ReplyDelete