Thursday, 31 October 2013

Doodle Frame for sale

Assalamualaikum


woot..woot esok dah cuti , sila jeles okay

Malam ni aku nak promote sikit projek terbaru aku yang akan diteruskan masa cuti panjang nanti iaitu Doodle frame !! . *sila tepuk tangan sikit* 


nampak ketara gambar 1 dan 2 sebab aku malas nak edit :p

Ngeh..ngeh sebenarnya aku baru mula perniagaan ni secara sekecil-kecilnya . Doodle frame di atas adalah untuk dijual , hanya ada 1 pieces , jadi kepada sesiapa yang berminat sila PM aku di fanpage aku . Harga? meh PM dulu , kita open table dulu..ekekekeke



Adatlah kalau limited edition ni , siapa cepat dia yang dapat , dan inshaALLAH akan ada lagi banyak frame doodle dalam masa yang akan datang . Korang kenalah follow aku di fanpage*bajet retis* .  Ingat siapa yang berminat sila PM aku sepantas kilat okay . 

9 comments:

  1. dikkkkkkkkkkkkkkkk,rajinnyaaaaa mendoodle dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat camna..ni lagi dah cuti panjang..lagi rajin nek..ekeke

      Delete
  2. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam. Saya siggah sini :)
    Btw nak mintak tolong klik link di bawah ni dan press button LIKE :)

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong ^o^

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete