Wednesday, 23 October 2013

Art Trade with Angiela

Assalamulaikum

woowoot !! ceq terlebih excited sebab final exam DAH NAK HABIS...

hai korang , sungguh lama aku tak ber-art trade dengan blogger . Sebenarnya art trade ni dah lama tapi aku dok lengah-lengahkan *teruk sungguh ceq ni * Tapi nasib baik kakak tu setia hujung nyawa   menunggu art trade daripada aku . Maka terhasillah dolly yang pestime aku buat T_T


beso dok? ekekekekkeke
hanya kak angiela yang berhak atas dolly di atas


Terimalah wahai kak angiela dolly yang tak seberapa ni . Aku sangat kekok bila buat dolly ni , kene sangat detail okey . Sapa yag berminat untuk art trade sila PM di fanpage okay .



P/S : final exam....huh lagi 2 hari

8 comments:

  1. cantik :)

    I think the eyes on doodle is your trademark :)
    all the best exam dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..maybe
      tengah kumpul identiti supaya orang kenal doodle kita'
      mungkin jugak....

      Delete
  2. waa comel comel. betul tu. mata doodle adik zaki ni lah trademarknya. gud job adik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak...inshaALLAH kalau selalu buat,,mesti orang akan cam :)

      Delete
  3. ehehe.. Terima kasih. cute betul Oh.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dipersilakan untuk akak amik doodle tu...akak berhak keatasnya...hehe

      Delete