Sunday, 27 October 2013

commision : Couple doodle

Assalamualaikum


Hai kureng semua..ekekekeke . Pada malam yang hening ini , aku nak update commision yang paling latest aku dapat daripada kak gee . Belia inginkan doodle couple yang simple untuk dibuat sulaman . Sulaman tu ape? korang boleh usha FB kak gee , dia ambil banyak tempahan sulaman KAK GEE*klik* . 


Thanks for grab one doodle from Belog ZakieAzid

COPYRIGHT© Belog ZakieAzid
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan melalui
Email : zakie_1459@yahoo.com
Facebook : https://www.facebook.com/zakie.azid



Warna yang dikehendaki ialah pink gelap-gelap sikit , agak susah nak buat tempahan kali ni sebab , kak gee telah beri satu gambar untuk aku jadikan panduan hidup  nak buat doodle ni , tapi alhamdullilah berkat kegigihan aku , dapat juga siapkan commision ni . 

Assalamualaikum

10 comments:

  1. terima kasih Zakie, insyallah doodle couple ini akan bertukar ke sulaman..say suka hasilnya.. terima kasih daun keladi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa akak ade blog kee
      tak sabar nak tunggu hasilnye

      Delete
  2. comelnya zakie suka kakak tengok...

    ReplyDelete
  3. wah mmge comei pun...memang cantikk pun....picit screen laptop kuat2!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouuhh..jangan picit..rosak nanti ^_^

      Delete
  4. WAAA .. TERRER LA . CUN MELECUN :) TERBAIK

    ReplyDelete