Tuesday, 16 October 2012

1st Art Trade bersama blogger


Assalamulaikum


Hari ini zakie nak BERart trade dengan seorang blogger yang terer lukis doodle . Blogger itu adalah kak Azzah yang blognye bernama sayurlemak.blogspot.com .Mula-mula zakie tanye kak azzah ape itu "art trade" . Selepas tanya menanya zakie pun kenal la ape bende art trade ni . Kemudian zakie tanya pada kak azzah sudikah nak BER art trade dengan saye . 


Sejurus zakie tanye tu dengan pantasnya kak azzah balas oke-oke . Alhamdullilah ade jugak blogger yang sudi nak BERart trade dengan zakie ni . Doodle nanti zakie tunjuk ni ambil masa 50 minit je termasuklah melukis , mewarna , tacap sikit , decorate sikit . Semuanya 50 minit sahaja . Jom tengok Art Trade yang zakie buat untuk kak azzah kite ni . 
Kalau agak huduh jangan kutuk ye kerana bukan semua kehendak orang boleh kita puaskan . Kalau ada salah silap sila tunjukkan .

 Memangdangkan ini kali pertama zakie buat Art Trade dengan blogger jadi zakie nak buka peluang siapa-siapa blogger yang nak BERart trade dengan zakie sila add facebook zakie dan kita bincang di FB . Zakie berharap dengan adanya benda Art Trade hubungan antara blogger akan lebih rapat .

8 comments:

 1. Okay,tunggu entry kak azzah ye..

  ReplyDelete
 2. http://sayurlemak.blogspot.com/2012/10/art-trade-dengan-zakie.html

  Dah siap..

  ReplyDelete
 3. suka tgok adik2 yg gemar berkarya ni.. :D

  ReplyDelete
 4. comel sangat..tadi singgah gak di blog azzah ^_^

  ReplyDelete
 5. apakah itu art trade zakie?hhuhu

  ReplyDelete
 6. wahh comel je kan doodle zakie ni :D

  ReplyDelete