Friday, 13 September 2013

Wordless Jumaat : Update aRtwork!!

Assalamualaikum


Lama tak post entry tentang artwork aku , alih-alih tempahan , ArtTrade bla..bla..bla . Harini nak bagi korang bahan bacaan yang ringan sikit . Jemput cuci mata korang . 


First



Second



Doodle yang sangat ringkas . Kalau sapa-sapa berminat untuk menempah doodle dengan aku , boleh PM di fanpage *di bahagian sidebar . 


P/S : background blog masih dalam proses perkemaskan dan percomelkan :3

Assalamualaikum


16 comments:

  1. you are talented :D i like your artwork.

    ReplyDelete
  2. semakin hebat artwork kamu.. keep it up ! :)

    ReplyDelete
  3. boleh tak buat tutorial caner nk buat artwork ni ?
    klau xkeberatan la

    ReplyDelete
  4. wow, zaki..berbakat betul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..harap akak sentiasa sokong :D

      Delete
  5. Ya Allah, cantiknyaaaa.. oh my oh my!!! buat la kt ena satu.. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....inshaALLAH kalau terbuka hati zakie buat tempahan bagi doodling on paper ni

      Delete
  6. Replies
    1. wow...try abang lak buat...mesti super duper oshem ~~

      Delete
  7. perh .. awesome ! paling suka yang love tu :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..agakdah pompuan mmg suke kalau love-love ni :)

      Delete