Friday, 2 August 2013

Kad Raya of the year !! [part 1]

Assalamualaikum


Hohohoho , lagi beberapa hari je dah nak dekat raya . So kalau jadi blogger korang mesti akan dapat kad raya dari blogger lain . Tahun ni aku dapat banyak kad raya dari blogger-blogger , doodler . Depa semua ni semua sporting dan sanggup bagi aku kad raya . Takpa tahun depan aku balas balik kad raya tahun ni , hihi . 


Ni kad raya yang first-first aku dapat . Dari blogger sapa yang tak kenal kan ? Dunia Sebenar Shida . Tahun lepas pun aku dapat jugak kad raya dari kak shida ni . 



Ni pulak , dari blogger yang asal usulnya SABAH bah ! . Kak uzu ni rapat dengan aku , sebab utama ialah share iklan , hehehe . Kad kak uzu ni di-designkan oleh ehem . 



Yang ni aku rasa paling special , sebab kad raya ni aku yang design !! tepuk tangan sikit :D Kak FD minta aku tolong designkan , so aku pun berbesar hati untuk tolong design . 



Blogger ni sapa tak kenal kan ? Hazwan Hairy . Pemes kot , dapat kad raya ni pun secara kebetulan . Hihi



Aku dapat kad raya ni daripada segmen kad raya kak uzu . Dari blogger puan qalesya seorang bespren kak uzu ^_^



Ni pulak , dari blogger shakiddo yang baru menang contest dari samsung . Kad ni boleh jugak dikatakan handmade jugak la . 




Las but no least , ni pulak dari blogger kacak kite syukri tahir. Desing kad raya dia pun di-designkan oleh abang apit . Oshem kan? dia siap bagi bizkad lagi tau . 



P/S : Sebenaqnya ada lagi kad raya yang belum sampai , so kalau dah sampai aku buat review kad raya of the year part 2 okay . 

8 comments:

  1. (Y) unTonglah dpt drpada blogger hebat hebat

    ReplyDelete
  2. waa bnyaknya kad raya zaki dpt. smuanya omey2. hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyaa kite cikit je dpt huhu

    ReplyDelete
  4. untungla dapat kad dari blogger femes kan .. hurmmmm :(

    ReplyDelete
  5. tahniah and thanks zaki sbb sudi bt entri ni :)

    ReplyDelete