Friday, 12 July 2013

short review : Blog Melastik Bintang

Assalamualaikum

Salam ramadhan yang ke 5 . Harini aku sahut cabaran oleh melastik bintang siapa yang berani reveiw blognya . So remaja 14 tahun ini menyahut cabaran anda..ekekeke .

Jadi , jom kita usha blog melastik bintang ni dari atas sampai bawah .



Haaa , tengok tu terpampang besar MELASTIK BINTANG . Sebenarnya aku jarang lawat blog melastik bintang ni , tapi tu sebelum aku join group denaihati network . Design header yang sagat menarik , sebab header adalah subjek penting dalam sesebuah blog , kerana header akan menarik pembaca .


Tengok tu , ada 4 menutab yang boleh korang usha , antaranya biografi penulis , info blog dan lain-lain . Menutab ni akan memudahkan pembaca untuk mengenali blog , dan penulis blog . Untuk pengetahuan korang , melastik bintang ni seorang geng bapak-bapak sebab dah ada anak . 

mendekatkan lagi dengan pembaca

Semua tahu , bila ada blog mesti ada fanpage , official twitter dan macam-macam lagi . Bila diletakkan di blog , mudah untuk pembaca LIKE fanpage dan follow cerita blog korang macam melastik bintang . 

latest update


Hoi , benda ni paling penting dalam blog , latest update . Mudah untuk readers membaca latest entry korang , tindakan melasting bintang ni memang betul . Kalau ada latest entry ni , readers boleh membaca 2..3 entry dalam satu masa . So sekian saja short review daripada blog picisan dan blog pinggiran ini. Sembah patik harap diampun . Assalamualaikum . 




1 comment:

  1. terima kasih zaki,atas review ni..dan sahut cabaran..:-)

    ReplyDelete