Friday, 19 July 2013

featured on REMAJA


Assalamualaikum


Pertama sekali korang bukak blog diatas , sebab blogger ni la aku tau yang blog picisan ni masuk majalah REMAJA . Agak terkezut sebab , aku taktau apa-apa pun . 


Alhamdullilah , syukur kepada Allah SWT kerana beri aku peluang lagi untuk menaip entry . Tadi aku bukak laptop , kemudian check kat fanpage ada messege berbunyi 

takde bunyi pun


Aku terharu dan suprise sehingga rasa macam nak muntah balik makanan berbuka tadi . Terima kasih kepada blogger asnawi sebab bagitau pasal ni , cepat-cepat ajak ayah pegi kedai uncle jual majalah tu , tak pandang lain dah , terus ambil majalah REMAJA isu bulan JULAI .  

Puas hati sangat dengan review yang diberikan oleh majalah REMAJA . Markah yang dieorang bagi pun 4.5 daripada 5 . Antara ayat review yang depa letak  ....

Pemilik blog bernama zakie azid bijak mencuri perhatian para pembacanya . Remaja ini mengakui , awalnya dia menulis entry untuk suka-suka..........





Nak baca lagi , jom pegi kedai beli majalah REMAJA isu JULAI okay . Sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca blog picisan ini , kerana tanpa korang , siapalah aku dan tak mungkin aku mampu berdiri kukuh seperti sekarang . Terima kasih sangat . Assalamualaikum

jangan lupa beli tau 

8 comments:

  1. tahniah dik..bolehlah akak tempah banner dengan adik.. ;)

    anyway, selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  2. bertimbun-timbun la order terima ya? :D tahniah

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zakie! :) Kira hebat tue dapat 4.5. Semoga Zakie terus bersemangat untuk blogging! Tapi jangan sampai lupa study. Hehehe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the advice....hehe inshaALLAH takkan lupa study

      Delete