Friday, 8 March 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Assalamualaikum


Hai korang , hari ni aku nak join satu GA yang agak oshem sebab hadiahnya ialah t-shirt dengan link blog kite!!! ecited tak ?? )*bunyi cengkerik..huhu . Actually blog salju creative baru aku jumpa mase blogwalking , tetibe blog ni ade make contest yang super duper oshem . So apa lagi...jom join ramai-ramai . 


this is mine artwork

Langkah-langkah

1. korang kene follow blog Salju creative kalau tak follow kene buang negeri..hehe
2. korang kene LIKE fanpage Salju creative ni , kalau tak LIKE tak boleh join . 
3. Sila nyatakan design macam korang nak dan saiz apa 
4. Terakhir sekali , korang kene lengkapkan ayat di tepi -->  Saya suka Salju Creative kerana ..... 

okay , sekarang aku nak lengkap misi aku untuk join contest yang super duper oshem ni . 

Aku nak design NO.2 sebab boleh tayang kat orang link blog kita dan saiz M 

Saya suka Salju Creative kerana firstly Salju creative ni sejuk sebab nama pun salju kan ? hehe . Saya adore sangat dengan setiap design yang salju creative buat especially bila buat baju , semua design yang dibuat semua tak tersangka*ade ke ayat macam tu . Saya juga suka salju creative kerana buat contest ni , dapat baju pulak tu , dan yang terakhir ALL THE BEST FOR SALJU CREATIVE *tepuk tangan ramai-ramai
Jadi tunggu apa lagi jomlah join contest ni dan meriahkanya*ayat iklan . Untuk pengetahuan korang Salju creative design ni ada menawarkan perkhidmatan : 

  • Wedding card
  • t-shirt printing
  • business card
  • photography
  • banner
 Kalau berminat korang pergi je blog Salju creative ni . shhh kalau korang masuk blog salju creative automatik korang akan merasa kesejukkan saljunya sambil melihat design-design yang ditawarkan ....haha gurau je. Assalamualaikum

5 comments:

  1. thanks join..

    nantikan pengumuman nama-nama pemenang contest ye dear:)

    ReplyDelete