Friday, 22 March 2013

Featured on Majalah YEZZ!

Assalamualaikum

zakie : Abang majalah yezz ada tak ??
penjual : sorry dik belum sampai :(
zakie : aunty majalah yezz ada ka ?
aunty : solly la majalah yezz sudah abis maa 

Beginilah situasi aku bila setiap kali nak beli majalah YEZZ . 

Hai korang , entry ni adalah entry special sebab aku nak update tentang blog suam-suam kuku ni masuk majalah YEZZ ! haa retis gitu, hehehe . Koran ingat lagi tak pasal entry aku KEMPEN GO GREEN [part 1 & part 2] dan APRIL FOOL . Semua entry berkenaan adalah untuk pihak yezz review blog aku nie . Pihak yezz telah memeberi aku task untuk membuat entry pasal april fool dan go green . 



Haa , gah gitu tajuk "ZAKIE AZID , ANOTHER GREAT DOODLER" . Bangge bapak aku tengok , hihihi . Ulasan yezz bagi terhadap blog aku memang memuaskan dan memeberansangakan . Seronok bila daapt baca . Ini adalah kali pertama blog aku direview oleh magazine , sebelum ni tak pernah lagi . Untuk yang belum beli lagi majalah yezz isu April meh aku bace sikit keratan apa yang pihak yezz tulis pasal blog aku ni .


Walaupun blognya nampak simple , tapi bila dah masuk , you all pasti akan memebelek-belek semua artikel yang ditulisnya . Ha , itulah yang dikatakan 'less is more' ......
Yezz yang kata okay , bukan aku reka-reka ,hihi . Jadi kalau korang nak artikel penuh , korang serbu kedai newpaper dan dapatkan majalah yezz isu april sekarang , tapi esokla sekarang dah malam , hehe . Jom layan gambar yang ditangkap secara 'tidak sengaja' tadi . 



tak banyak pun gambar . 


P/S : Doodle segmen akan diagihkan tidak lama lagi , tunggu ye bagi sapa yang join tu :)



38 comments:

  1. wah....bestnya......congratz...=D

    ReplyDelete
  2. tahniah . akak belum beli lagi Majalah YEZZ . nanti akak nak beli la . hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bali tau kak..then bukak muka surat 80 :)

      Delete
  3. congrats~ rezeki dari Allah s.w.t. ^^

    ReplyDelete
  4. hebat ! hehe
    blm beli lg.. nakk g beli la nnti. hhe

    ReplyDelete
  5. wah, saya teringin juga nak masuk majalah Yezz.. tapi tak tahu nak buat entry apa.. akak pun pembeli setia majalah tu! tahniah =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembeli setia...jangan lupa bali ye

      Delete
  6. wah tahniah tau!bulan ni je dh bykbc entri kwn blogger yg msk magazine ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkat usaha keras saya berblogging selame ni

      Delete
  7. ihh ! bestlah ! dapat masuk magazine ^^ untongg .. teringin nak masuk gak . btw , tahniah :D

    ReplyDelete
  8. mntak tandatangan...kta peminat blog awk... (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.....yeke , x sangke blog zakie11 ade fans :p

      Delete
  9. lepas ni keluar rumah dah jumpa peminat . hahaha ;p
    apapun tahniah. jelez aiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...janganlah jeles......hehe :P

      Delete
  10. tahniah!teruskn smngt doodling n blogging :-)

    ReplyDelete
  11. saya dah tengok kat majalah tu. memang menarik.

    ReplyDelete
  12. tahniah zakiey! femes2!! :)

    ReplyDelete
  13. wei.zaki pinjam majalah yezz itu..exciting tengok

    ReplyDelete
  14. wahhh dah beli and baca pon XD

    ReplyDelete