Wednesday, 6 March 2013

[ REVIEW ] Shopping di ZALORA

Assalamualaikum



HAH , Gah gitu tajuk entry kali ni .  Malam ni aku nak cerita pasal ZALORA , semua orang tau kan yang iklan ade menjerit aaaaaaaaa tu kan ?? sebenarnya pihak zalora team telah mengomen salah satu entry aku . 

as a proof


Sebenarnya aku lambat memberi respons terhadap komen ini, tapi setelah fikir masak-masak dah hangus pun , aku pun hantar feedback kepada zalora team . Selepas hantar feedback , zalora membalas dengan memberi voucher RM 50 untuk shopping di zalora.com . On the spot aku terus made choice nak pilih barang apa . 

Seperti yang dijanjikan seminggu lebih macam tu , abang PosMan datang ke rumah aku , dan memberikan bungkusan Pos Laju Malaysia . Bukak-bukak , barang dari zalora dah sampai . Bersyukur sangat bila barang yang kita order sampai dengan selamat dan berkeadaan elok . 


Barang yang aku pilih adalah wallet , harga wallet adalah RM 39.90 tapi dengan voucher yang zalora bagi SAVE DUIT AKU . Lagi satu sesiapa yang nak BERshopping di ZALORA korang register je dah dapat free RM 20 voucher , untung maaaa $_$ .






Jadi sesiapa yang mengidam nak beli barang kat zalora , jangan fikir lama-lama , register terus dan terus beli belah , dan lagi satu letakkan kepercayaan yang penuh kepada zalora okay , jangan dengar cakap orang yang kata zalora ni tak bagus . Assalamualaikum . 


P/S : semua yang aku terima dalam dunia blog ni atas usaha aku yang gigih selama ini . 



25 comments:

  1. Wah bertuahnya...nak jugak..tapi team diaorang takde pulak nak kasi..hukhuk

    ReplyDelete
  2. syiokk laa dpt dompet baru ye dik :) heee ^__________^ chantek dompet tu..btw, shopping kat Zalora mmg best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? baru tengok entry akk pasal zalora

      Delete
  3. wah.. syoknya! tapi deno tak pernah beli online apa2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually...zakie pun xpernah ni dapat voucher...guna je

      Delete
  4. Replies
    1. jangan jeles maaa...usah elok-elok dlm dunia blogging

      Delete
  5. Bertuahnya zaki...dpt vauce zalora. Akk blm prnh shopping online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zakie blom pernah..ni first exprience

      Delete
  6. Pehh ! Zalora mmg terbaik pon :3

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehe...rezeki allah bagii....terima je ^_^

      Delete
  8. pergh!! shopping online dari zalora, teringin plak nak beli kat zalora..

    ReplyDelete
  9. selalu dengar respon negatif je selama ni. huhu. ok la dapat barang dengan selamat and ok. tetiba teringin nak membeli dekat Zalora.hehe

    ReplyDelete