Tuesday, 18 December 2012

FREEBIES : male chibi doodle



Assalamualaikum

Hai semua salam hari rabu . Lagi beberapa hari je nak sekolah , jadi untuk memenuhi waktu cuti ni zakie  nak bagi freebies doodle kat korang . Zakie sebenarnya ade banyak la jugak freebies doodle ni , cuma korang je yang tak tau so biar zakie list kan dulu . 



1. FREEBIES : Doodle Muslimah Rock
3. FREEBIES : Dodle Muslimah Blogger


Sekarang nie zakie nak bagi freebies yang terbary FRESH dari ladang . Jom cekidaut ^^ 











Owesome tak?? Kalau korang nak ambil right klik > save as tu je . Tolong sangat kalau dah ambil sila komen bagi yang tiada blog hiraukan arahan nie dan jangan sesekali mengaku doodle ini doodle korang . Kalau dapat tahu tak nak buat freebies lagi dah * gurau . 




13 comments:

  1. Mata dia...suka tengok... :) cayalah!

    ReplyDelete
  2. hahahah kreatif la katakan .. memang terbaik doodle ni lawa!

    ReplyDelete
  3. wahh so comellah . btw done follow . meh le jemput singgah kite ^^

    ReplyDelete
  4. saya tetap komen walaupun belum ambik lagi..comel doodle:)

    ReplyDelete
  5. geram betul sis tengok doodle ni... grrr.. comel sangat!

    ReplyDelete
  6. Rajinnya bagi freebies ^_^
    COmelnyerrr!

    ReplyDelete
  7. Comelnya!!! Pandai Zaki wat chibi!!!

    ReplyDelete