Friday, 28 September 2012

1st segmen : Saya nak Vector daripada zakie11

Asslamualaikum


Hari ni saya buat segmen yang macam blogger lain buat tapi segmen saya ni special kerana siapa yang bertuah akan dapat vector dan doodle daripada saya.




LANGKAH - LANGKAH

1. Buat satu entry yang bertajuk " Saya nak Vector daripada zakie11"
2. Sila tempek banner di atas.
3. Sila nyatakan korang nak apa antara doodle dengan vector.
4. Jika doodle sila nyatakan warna.
5. Tag at least 2 rakan blogger korang.

Tarikh tamat segmen "suka hati saya nak tamat bila" jadi selagi belum tamat segmen korang boleh je join . Selepas siap buat enrty tu sila tinggalkan link entry di ruagan komen .

Saya akan pilih 3 orang bertuah menggunakan random.org Siapa yang bertuah nanti tunggu je la pengumuman daripada saya.....Asslamualaikum.

39 comments:

  1. http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/09/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen, just bw
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. saya join yer arap2 ade rezeki,,
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/10/segmensaya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  4. mama join!

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    harap2 menang!

    ReplyDelete
  5. Asslamualaikum , saya join ya :)


    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  6. saya join :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  7. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  8. JOIN!!!

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  9. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html , anda disana , saya nak join segmen anda nie :D

    ReplyDelete
  10. Joined !!

    ID : Mr. Oziz
    URL : http://talethatneverend.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    :)

    ReplyDelete
  11. zatiey nak cuba boleh?

    http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  12. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  13. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    hope semua d rezeki amin

    ReplyDelete
  14. http://mybeatsoflife.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    Joined. :)

    ReplyDelete
  15. join ye...

    http://akuayut.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    hope ada luck! :)

    ReplyDelete
  16. http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  17. join~~ ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/10/segmen-saya-nak-vector-dari-zakie11.html

    ReplyDelete
  18. Join,Peserta NO.18 ..Hope dapat sempena hari jadi 18.10 tak lama g.. :)

    http://chot91.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  19. Adek kenit dah join ni,

    http://our-secret2011.blogspot.com/2012/10/asslamualaikum-dah-berapa-hari-dah-x.html

    harap ade rezekilah yer....

    ReplyDelete
  20. Joined ~

    http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  21. http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  22. Putra Join ! :D --> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  23. Saya join ! :D
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  24. http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  25. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  26. JOIN ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie-11.html

    ReplyDelete
  27. http://creamysugary.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum,

    Saya nadia, sy join ye segmen incik zakie tu..tq~

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/10/segmensaya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  29. SAYA JOIN...

    >>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  30. Mira join!!
    http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-vektor-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  31. Saya join. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  32. http://www.erazfadli.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    Joined!

    ReplyDelete
  33. Zam joinkan diri :)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  34. saya join .. =)

    http://catatansigadisloading.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-saya-nak-vector-daripada.html

    ReplyDelete
  35. http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html


    join gak..

    ReplyDelete
  36. http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  37. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  38. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie11.html

    ReplyDelete
  39. http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/saya-nak-vector-daripada-zakie-11.html

    ReplyDelete