Thursday, 6 September 2012

Projek vector ku....

Asslamualaikum

Hai semua , lama zakie tak buat postkan?? sebenarnya zakie dah lama simpan bende ni dan zaki segan nak tunjuk kat korang . Tapi selepas vector yang zakie buat semakin baik zakie pon nak tunjuk kat korang dan tolong sangat komen.



vector di atas adalah pertama kali zakie buat vector .



yang di atas zakie punya skill melukis vector sudah semakin baik :)


di atas ialah lukisan vector yang zakie buat untuk kakak zakie


dan yg ini paling latest dan paling cantik bagi zakie.Vector seorang artis remaja iaitu najwa latif . Even najwa latif pon cakap cantik*perasan*



Kesemua vector di atas ialah usaha gigih zakie sendiri . Ada jugakla vector yang zakie mintak opinion   daripada blogger popular macam kak Lyssa , kak Shida dan Abang Apit.



3 comments:

  1. hebat dah tu buat vector.... saya pon tak reti buat.......

    ReplyDelete