Thursday, 26 December 2013

Blog bertukar!!

Assalamualaikum


Sempena nak tahun baru ni , aku tengok banyak blog yang edit dan bertukar wajah sempena tahun baru . Jadi aku rasa blog cabuk ni pun perlu di-edit untuk tatapan fans yang setia *bajet sungguh aku* . Kali ni aku buat perubahan yang agak berlainan daripada sebelum ni aku edit blog , iaitu aku membiarkan background blog aku plain atau lebih dikenali sebagai warna putih . Amboi kemain skema ayat hahaha . 






Sebenarnya memang aku ada niat nak tukar background jadi plain dari dulu lagi , tapi aku tahankan dulu nafsu tu , dan inilah masa yang sesuai untuk aku berubah . Baru ada ngupe blog seorang lelaki yang matang ye dok?  hehe sebab ramai cakap blog aku macam blog pompuan , sebab ada doodle ek? 

Font untuk header pun aku pakai font yang simple gile adoi ter be . Malas nak font yang fancy-fancy sangat , kang nampak macam girlish pulok = = '




Menutab pun aku dah drag ke sidebar dan buat sendiri , lagi puas hati :D Saje letak font yang macam cakar ayam tu , rasa macam unik pulak . Aku sangat mengharapkan feedback daripada korang tentang perubahan blog aku ni , sedikit sebanyak boleh aku perbaiki kalau ada yang tak kena . 



P/S : Terima kasih la sudi baca entry pendek ni , kalau rasa suka boleh drop komen kat bawah . Sekolah dah nak start woi!!









30 comments:

  1. Replies
    1. hehe thanks...
      memang lama dah mengidam nak blog jadi biruu..heee

      Delete
  2. comel tema tahun baru ni. nampak comel betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.....comel dah hensem kan? ekekekeke

      Delete
  3. serius comel gila ! suka sangat warna biru ni !! haha :)

    ReplyDelete
  4. amboi lawanya blog dia blue and white >< comel pandai zakie edit :3

    ReplyDelete
  5. cantik header blog tu.. yang pgg tu ape ? pokeball ea? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la bang...pokeball pun boleh...

      Delete
  6. Putih bersih je blog dia.. terbaek Zakie! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah cikgu komen entry saya....terima kasih cikgu

      Delete
  7. putih bersih.... i likeee..... :)

    ReplyDelete
  8. ceit, theme sama cuma I takde biru biru ni. hitam putih ajo. :p

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. dah follow aiman....tqvm pakai freebies saya

      Delete
  10. makin comell blog nih. hee :)

    ReplyDelete
  11. LIVE WEBCAM MODELS NEEDED!
    MAKE OVER $10,000 PER WEEK.
    REGISTER AS A BONGA MODELS WEBCAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete