Thursday, 26 December 2013

Blog bertukar!!

Assalamualaikum


Sempena nak tahun baru ni , aku tengok banyak blog yang edit dan bertukar wajah sempena tahun baru . Jadi aku rasa blog cabuk ni pun perlu di-edit untuk tatapan fans yang setia *bajet sungguh aku* . Kali ni aku buat perubahan yang agak berlainan daripada sebelum ni aku edit blog , iaitu aku membiarkan background blog aku plain atau lebih dikenali sebagai warna putih . Amboi kemain skema ayat hahaha . 






Sebenarnya memang aku ada niat nak tukar background jadi plain dari dulu lagi , tapi aku tahankan dulu nafsu tu , dan inilah masa yang sesuai untuk aku berubah . Baru ada ngupe blog seorang lelaki yang matang ye dok?  hehe sebab ramai cakap blog aku macam blog pompuan , sebab ada doodle ek? 

Font untuk header pun aku pakai font yang simple gile adoi ter be . Malas nak font yang fancy-fancy sangat , kang nampak macam girlish pulok = = '




Menutab pun aku dah drag ke sidebar dan buat sendiri , lagi puas hati :D Saje letak font yang macam cakar ayam tu , rasa macam unik pulak . Aku sangat mengharapkan feedback daripada korang tentang perubahan blog aku ni , sedikit sebanyak boleh aku perbaiki kalau ada yang tak kena . 



P/S : Terima kasih la sudi baca entry pendek ni , kalau rasa suka boleh drop komen kat bawah . Sekolah dah nak start woi!!









30 comments:

  1. Replies
    1. hehe thanks...
      memang lama dah mengidam nak blog jadi biruu..heee

      Delete
  2. comel tema tahun baru ni. nampak comel betul

    ReplyDelete
  3. serius comel gila ! suka sangat warna biru ni !! haha :)

    ReplyDelete
  4. amboi lawanya blog dia blue and white >< comel pandai zakie edit :3

    ReplyDelete
  5. cantik header blog tu.. yang pgg tu ape ? pokeball ea? haha

    ReplyDelete
  6. Putih bersih je blog dia.. terbaek Zakie! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah cikgu komen entry saya....terima kasih cikgu

      Delete
  7. putih bersih.... i likeee..... :)

    ReplyDelete
  8. ceit, theme sama cuma I takde biru biru ni. hitam putih ajo. :p

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. dah follow aiman....tqvm pakai freebies saya

      Delete
  10. makin comell blog nih. hee :)

    ReplyDelete
  11. LIVE WEBCAM MODELS NEEDED!
    MAKE OVER $10,000 PER WEEK.
    REGISTER AS A BONGA MODELS WEBCAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete