Sunday, 23 June 2013

Pemenang segmen menang hadiah by zakieazid

Assalamualaikum

Haaa , mesti korang nervous kan siapa pemenang segmen aku , jadi kali ni aku pakai sistem cabutan bertuah dimana keluarga aku cabut sendiri bukan memakai random.org . So jom kita tengok siapa pemenangnya...
Pertama sekali sila tengok no. bertuah anda katSINI


TOP REFFEREL


Sila tuntut hadiah anda diSINI


TOPUP RM10.00 X5

No yang bertuah ialah......







Sila tuntut hadiah topup korang katSINI


RM 10.00 *cash ataupun topup* X1


Sila tuntut hadiah diSINI

TOPUP RM5.00 X3





Sila tuntut topup korang kat SINI


RIBBON NECKLACE X1


sila tuntut hadiah diSINI



SILA ALERT KEPADA PEMENANG

Pemenang diberi masa selama 5 hari untuk menuntut hadiah , jika tiada tuntutan hadiah , cabutan akan dibuat sekali lagi

Kepada pemenang TOPUP sila tuntut hadiah korang dan sila beri maklumat seperti dibawah :

No bertuah :
Link entry :
Pelan prabayar : DIGI/CELCOM/MAXIS


Kepada pemenang selain TOPUP sila tuntut hadiah korang dan sila beri maklumat seperti di bawah :

No. bertuah :
Link entry :
Menang apa : RM 50.00 / RIBBON NECKLACE 


Kepada yang tak menang tu , janganlah berputus asa untuk menjoinkan diri  dalam GA atau segmen yang diadakan di malaysia ni okay . Inshaallah kalau ada rezeki , aku akan buat lagi segmen atau lebih besar GA.

9 comments:

  1. Alaaa.tak menang...hahaha...nanti zakie buat GA lagi tau! :D

    ReplyDelete
  2. tahniah semua ^^
    sape2 yg menang hadiah dari FD, cepat2 inbox :D

    ReplyDelete
  3. tahniah . tak menang . takpe , dah xde rezeki :)

    ReplyDelete
  4. Jom join segmen saya yang pertama http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/06/1st-segmen-by-hafiz-fatin-diana.html

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah menang ^_^ thanks zskie n sponsor :}

    ReplyDelete
  6. 1 je lagi nak kena dekat 87..Tak da rezeki kot.. Tahniah ye kpd yg menang :'}

    ReplyDelete