Sunday, 28 April 2013

Perubahan blog

Assalamualaikum

Ha korangg , hari ni hari ahad . so aku nak release la blog aku dari private sebab ramai yang yang tak sabar >_< . Jadi tema blog untuk kali ni ialah :


BIRU + MERAH + ANGKASA = ? ? ?


 Entah la aku pun tak sure dengan tema baru ni , tapi yang pasti aku suka dengan perubahan blog aku ni . Aku hanya mengambil beberapa hari sahaja untuk mengedit blog ni . So jom kite review sikit blog aku yang bertemakan apa-apa je lah .


header

Dari segi header , aku still gunakan doodle sama sebab doodle ni sangat special bagi aku . Header pun aku buat simple-simple je sebab malas beria-ria .


over view


Banner tempahan pun aku tukar , supaya dapat nafas baru . Official banner tu dah bertukar mengikut tema . Harap-harap readers boleh terima dengan perubahan blog aku ni .




Dan akhir sekali ,tarikan terbaru blog aku ialah menutab aku . Semua orang tahu selama ni aku pakai menutab sendiri yang aku design sendiri . Tapi kali ni aku pakai menutab dari tuto kak nabila medan , dan ada dua penambahan columm di menutab aku iaitu ABOUT ME dengan EXCHANGE BANNER . Kalau nak tau apa isi dalam rajin-rajinlah usha ye . Itu je kot nak cerita sempena pertukaran blog aku ni , sebenarnya aku takde idea nak buat entry .

P/S : comei tak blog aku ...bukan comei kak ton okay 



35 comments:

  1. Replies
    1. hope jangan salah sangka..ini blog lelaki..bukan comel tapi hasdsome..ekekekeke

      Delete
  2. woah! comel. Angkasa *_* same as me :D

    ReplyDelete
  3. kemas dan catik. sy mencemburuinya. huhu

    ReplyDelete
  4. comel la blog ni.. sejuk aje mata memandang.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hishh....sejuk macam kat korea ^_^

      Delete
  5. morning n salam wahhhh kreatif,simple n nice suka..suka...

    p/s-->akk pun tgh nk tkr menu bar baru,mcm zakie juga.akak nk buat one more page utk bloglist,sbb bliglist kt hime page buatkan blog sdkt berat

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh kite tuko ramai-ramai....haha

      Delete
  6. phewiiittt cntik blog die..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekekekeke......akk punye lagi cantik

      Delete
  7. Gabungan warna yang menarik! Cantik cantik. :D Pandai Zakie edit blog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenuh jugak nak pikir warna yang boleh digabungkan dengan biru @_@

      Delete
  8. ha..kacak2..
    macam kat outer universe da

    ReplyDelete
  9. comel la baju bru blg zakie ni... i like! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigatooo......tukar baju la..boring dengan baju lamee

      Delete
  10. Sekarang kan tengah trend. Galaxy, tribal dgn moustache. Awesome lah background galaxy ! Banner dgn header pulak comels gitu hahahhahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....mmg jadi fenomena kan....saye mmg suke

      Delete
  11. zakie.... jom?
    jom join segmen kakdeno, LUPUS awareness! http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  12. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete