Friday, 5 April 2013

Penyerahan doodle segmen [part 1]

Assalamualaikum


Haa tajuk entry memang taknak kalah , macam penyerahan ijazah pulak .  hari ni aku nak bagi doodle segmen yang tersimpan dalam folder lappy aku ni berkurun lamanya  . Aku akan bagi sikit demi sikit , setiap kali aku bagi aku akan bagi 10 doodle , dan untuk peringatan bersama :


DOODLE DIBAWAH ADALAH BUKAN FREEBEIS...INGAT....BUKAN FREEBIES !!

Korang ingat tau , walaupun nama bloggers tu sama dengan nama korang , jangan ambil tapi kalau ambil tau la apa aku nak buat . Klik je doodle untuk tahu siapa owner dia .













Bagi peserta di atas sila tekan 'right klik' lepas tu ambil 'save as' :) Bagi yang tak sempat nak join lain kali aku buat lagi segmen doodle okay .

6 comments:

  1. oh , comelnya .. kalaulah saya dapat , mesti best :3

    ReplyDelete
  2. Awak kena buang disable right click baru senang orang nak save doodle tuh. kalau drag ke new tab nanti kuar link entri. ^^

    ReplyDelete
  3. buang disable right click boleh la ambil doodle tu..new tab kuar entry la..

    ReplyDelete
  4. semua comel... btw, ada juga nama dayahg... huhu

    ReplyDelete