Tuesday, 12 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool





Assalamualaikum

Hai korang , hari ni akun nak join satu GA yang superduper gempak siot . jeng...jeng..jeng...Giveaway yang diberi nama 'Big Giveaway by Cikgu Fizi , Fizgraphic , EmasPutih , Duniashida.com & Aiman cool . Gempakkan?? nama tu . So? jom kita mulakan misi ni untuk menjayakan aku join GA ni .


kalau dah buat 'check'

Kemudian korang kene follow blog dan like fanpage sponsor . 

kalau dah buat 'check '

Korang nak tau tak hadiah nye ape?? jom usha .

p/s : segala design di atas adalah milik aku , kalau dicuri tau la ape aku nak buat ^_^


kawan aku yang aku nak tembak......pom...pom ialah ..kak Munirah Mn dan Mohd Zuhri
So...apa lagi , jom join dan memeriahkan GA super duper best ni . Assalamualaikum

13 comments:

  1. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

    ReplyDelete
  2. selamat bergiveaway..
    dapat hadiah share ngn aku..itupun kalau sudi
    haha

    ReplyDelete
  3. gudluck zakie insyallah ade harapan tu ekekee :)
    thanks join k.

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

  5. Hai hai , Dri segmen sama .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  9. from same GA..bw + follow here..gudluck =)

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete