Monday, 13 August 2012

Segmen : Ucapan Aidilfitri

asslamualaikum semua,hari ni zakie nak join segmen dpt doodle daripada abg apit


nak join klik banner atas tu jer 

warna baju : Biru
nama : Azid 
                   Siti hamijah

ucapan : selamat hari raya aldilfitri maaf zahir batin

                    kak emas putih


okeyh tu jer








10 comments:

  1. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  2. hihi..selamat hari raya jugak..join jgk segmen ni
    http://akuayut.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal .. singgah n follow dari segmen yang sama :)
    http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri-2012.html

    Jemput datang wat petak kat blog MrPetak.com yer :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal,,
    singgah dri segmen yg sma...
    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  5. singgah dari blog apit

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-raya-dengan-topup.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih pada yang telah komen dan follow blog x seberape nie

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :-)

    http://2.bp.blogspot.com/-d4zmbNLlFH8/UCr8sVvJQCI/AAAAAAAAK5w/9AgwJ6hzhlU/s1600/AZID.png

    ReplyDelete
  8. Salam..Selamat Hari Raya..:)
    Maaf Zahir & Batin....
    taqiee dari segmen yg sama..
    Jom g Blog kwn2 lain...:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

    http://www.fizgraphic.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-ucapan-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yg sama n follow sini...

    ReplyDelete