Wednesday, 15 August 2012

Doodle untuk kak Naz Purple

   Asslamualaikum semua . Untuk makluman korang pada entry yang lepas Kak Naz ni ade request doodle
daripa zakie. Sebenarnya Kak Naz ni adalah kakak saudara zakie so , tanpa fikir panjang zakie
terus buat.Korang boleh usha blog Kak Naz di sini Naz Purple






Memandangkan hari raya dah nak dekat , zakie pon cube buatkan doodle tu dalam kad raya . Pening jugaklah memikirkan macam mane nak buat rupe doodle tu . Akhirnya doodle tu siap jugak , dan inilah hasilnya.


ini adalah version : doodle



ini pula version : doodle di dalam kad raya



Harap-harap Kak Naz akan terima doodle ni dengan hati yang gembira.Zakie nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk yang mengenali zakie mahupun yang membaca blog zakie yang tak seberapa ni.


2 comments:

  1. Thanks zakie....heheheh...suka2..nanti ajor le cam ner nak buat..eh..

    ReplyDelete