Friday, 7 February 2014

Doodle & Artwork !!

Assalamualaikum



Jyeah!!! sila berikan tepukan yang gemuruh kepada penulis blog ini kerana INI ADALAH ENTRY PERTAMANYA PADA TAHUN 2014!! . -__-


Huh , sesungguhnya hidup sebagai calon PPPMR memang mencabar dan aku sangat sibuk tahap kameha-meha sampai nak taip entry pun tak sempat...atau aku yang malas? heeee . Tapi aku tak terus stop minat aku terhadap doodle cuma perlahankan sikit minat tu . 


Buat masa sekarang , aku hanya melukis doodle handmade atas sketchbook . Banyak yang aku dapat bila banyak melukis atas kertas . Kreativiti kita sebagai doodler semakin mengembang , dan imaginasi bertambah-tambah!! . 




Cutie doodle in a spaceship . 







Love is complicated and hard to find .





Aku 'meng'reward diri sendiri dengan melukis doodle nama sendiri . hihi


Sekian sahaja pameran lukisan-lukisan ku ini . Aku cuma mampu berdoa supaya semangat berblogging dan doodling ini tidak akan hilang dan pergi begitu sahaja . Bagi yang tertanya-tanya aku bukak atau tidak tempahan doodle , nanti aku bagitau di facebook .  Bila nak update entry seterusnya? haish  NO KOMEN . hahaha



P/S : Sorry kalau entry ni entah pape dan pendek sangat  , semenjak lama tak menulis entry nak buat ayat pun tak gheti dah . haha . 

12 comments:

  1. woa.. bnyk improvement. keep em up !:)

    ReplyDelete
  2. fyrah singgah sini ^^ btw, cantik hasil tangan tu :)

    ReplyDelete
  3. yeay!! Tepuk2! Entry pertama. Hahaha.. Lawaklah.. XD
    Cantik lukisan tu =D

    ReplyDelete
  4. Wahhh ! Zaki Kreatif :D Semua cantik-2 ^.^

    ReplyDelete
  5. Awesomenyeeeee jealousnye tengok.. but seriously lawa kot~

    ReplyDelete
  6. doodle yg berserabut tu apa yer nama saintifik dia..hehe..comel plak tgok..tapi tak tau korang panggil nama apa ^_^

    ReplyDelete
  7. Hahaha , but seriuosly mmg sibuk tapi boleh je nk updatw blog cume lebihkan pelajaran untuk tahun ni

    ReplyDelete
  8. teringin nak belajar wt doodle :)

    ReplyDelete