Wednesday, 23 January 2013

Blog bertukar wajah !!

Assalamualaikum 

Hai semua , lame tak buat entry sebab blog dalam proses pengeditan , so aku privatekan . Seriusly tema blog aku sekarang ni aku pun tak sure , tapi boleh tahan la daripada dulu punye .Semuanya 100% dalam blog ni aku ubah dari header , sidebar , background semua la . Semuanya aku edit sendiri sebab malas nak tempah-tempah bagai , rase membazir pulak jadi aku edit sendiri . Aku tak sure readers boleh menerima dengan perubahan blog aku ni *bajet retis . Apa-apa pun aku suka dengan perubahan blog aku sekarang ni . Jom tengok aku review sikit blog aku ni .


header berawan-awan gitu



banner tempahan pun bertukar



bahagian menutab , manarik ??


overoll la .


Jadi bagi readers aku atau kipas mati aku *bajet , sila komen ye untuk mendapat pendapat korang pasal tema blog aku ni . Aku nak buat banci berapa orang suka dan berapa orang tak suka . Hope korang komen ye . Asslamualaikum . 




          

38 comments:

  1. wauuuuuuu !!! i loikkkeee :D
    walaupun kelabu tapi rasa ceria je. nice

    ReplyDelete
  2. ok jew..pndai buat doodle erk..bgus2
    btw singgh la klu rjin http://madieyfazudin92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah! nice. bieha pun tgh dlm proses edit lagi. so, blog tu hiatuskan kejap. huhu~ btw, tema kali ni mmg superb (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruskan edit blog.....pastu zakie nak tengok :)

      Delete
  4. suke2... comel! simple but nice! :)

    ReplyDelete
  5. ok je..cun..kecik2 dh pndai wat doodle..bgus..talented

    ReplyDelete
  6. simple n tersusun.. sesuai untuk blog sorg laki2 n comel :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. bonjour......same like akak punye blog...very kemas :)

      Delete
  8. cntiknyaaa headerr tu cute hehe

    ReplyDelete
  9. soo simple..still nice... :)

    ReplyDelete
  10. comel...nice and kemas..header cun!^^

    ReplyDelete
  11. p/s: link deno skrg :www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. kreatifnye! berseni tangan tuuu
    follow sini

    ReplyDelete
  13. smart ^_^

    yg sebelum ni pon smart....^_^ dua2 ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ek....saye rase yg sekarang lagi oshem

      Delete
  14. wah.. shomey semuanya.. ^_^ br nampak cam blog seorang lelaki.. ehehe

    ReplyDelete
  15. Cantik dah blog :) Anyway akak follow sini ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank akk......saye selalu follow perkembangan blog akk

      Delete