Thursday, 7 June 2012

Mr The All Shared




asslamualaikum semua,hari ini admin nak buat post pasal sebuah
group yang diberi nama Mr The All Shared.Mereke nie dari Selangor.mr The All Shared nie dah banyak upload video yang yang menjadi isuremaja zaman sekarang.

kirenyer mr The All Shared menyampaikan dakwah la melalaui Youtube -_-"

Ini semua nama ahli Mr The All Shared.

  •  Mursyidul Ilman
  • Wan Mohd Irham
  • Haziq Isah
  • Asyarf Lamsah
  • Ajmal Aiman
  • Haiqal Hanim
  • Khamin Zikri
  • Muhammad Haiqal Wahid
  • Rafide Othman
  • Azfar Hamdii
  • Fathi Helmi
  • Ali Ridha
  • Muizzudin Al Faris
korang pon boleh lawati Youtube chanel Mr The All Shared nie.

"korang klik jer gambar di atas"

Untuk keterangan lanjut,korang boleh ke FanPage mereka ~ mr the all shared







4 comments:

  1. salam , en. zakie ni umur berape yer ? boleh tahu takk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. meke sume lahir taun 1994...ade yg 1995

      Delete
  2. brape umo semua ahli MTAS eh???
    semua blajar kat U y samer ker?

    ReplyDelete
  3. salam. saya nak tnya. mcm mne nak contact mereka? kami dr ukm ingin menjemput mr the all shared dtg ke universiti kami.

    ReplyDelete