Sunday, 4 March 2012

menuggu follower yg kwe 100


muke zakie mcm nie la sekarang
citer nyer mcm  nie...............................
sume followers tau yg zakie punyer sekarang  97 ,
tpi nak cukopkan 100 tu SUSAH
tunggu punyer tunggu x naikx2,
tension la ngok bloggers laen senag jer naek followers
ker zakie kureng promote blog..nak kureng x de la sangat
rase cam nak close jer blog nie
,ngok cam kak lyssa followers die bersepah giler
,kalo boleh curik nak jer curik tau,kaloo abang apit pon same
rase nak cilok jer ,tpi apekan daye  97 tu jelar followers  nnye
arapx2 lepas buat post nie akan menaik la followers nyer

yg sepecial nyer.....followers yg ker 100 zakie akan buat post yg istimewa tau
saper yg ker 100 jer
k ar bye

2 comments:

  1. huhhuu . tuh haaa .dah ader yng ke -100 !!
    Nik Sheera .. Tahniahh ^^

    ReplyDelete