Thursday, 1 November 2012

BERart trade lagi dengan bloggger

Assalamualaikum


Baru-baru ni ada user facebuk tanya zakie nak BERart trade dengan zakie , so zakie ON je la ...lagi pun nak asah lagi bakat melukis doodle . Jom tengok duddels yang blog aznie ni bagi kat zakie .



A macam smad kan??...ini first time zakie dapat duddles yang mate mcm realistik . Pada esok harinya ...berbekalkan tenaga jari yang full zakie pun terus bukak SAI dan berperang*melukis*. Dan inilah hasilnya .



Macam mane...okey tak ?? kalau tak okey maafkan saye , saye budakbaru belajar hikhihkhihk . Kalau ade sesiapa yang nak BERart trade dengan zakie boleh je IM di facebook ya . Kalau korang ade di group duddels doodles mesti selalu nampak zakie post doodle . 





7 comments:

  1. heheh smua comel :)

    ReplyDelete
  2. ala kak deno.....doodle kak deno pun cute miut jugak^^

    ReplyDelete
  3. macam mana nak buat berkiat2 macam tu ?

    kita baru kenal dengan lukis2 ni >_<

    ReplyDelete