Tuesday, 17 March 2015

featured on Utusan : Blogger Pilihan

AssalamualaikumSebenarnya cerita yang aku bakal ceritakan ini , cerita lama , tapi korang buat-buat baru ye.


Alhamdullilah , pada tahun lepas , blog aku telah dipilih untuk masuk dalam kolum blogger pilihan sisipan .COM dalam Utusan . Beberapa hari sebelum tu , wartawan Utusan abang dhiya call aku . Walaupun tak buat live interview , kami buat interview guna email , dan bagi gambar pun guna email . Impian aku selama ini , akhirnya direalisasikan . Banyak aku cerita tentang doodle dalam artikel tersebut , siapa yang sempat baca tahniah , anda seorang pengikut aku yang setia . Ehehehehe
Zakie Azid pelopor doodle , ewah . Harap-harapnya begitulah . Ada yang kata aku seorang pro dalam doodle , sedangkan banyak lagi yang aku kena belajar tentang doodle , Cuma kalau ada yang nak minta pendapat tentang doodle yang dibuat atau minta tips tu boleh la aku tolong.


Assalamualaikum


InshaALLAH nanti kalau ada rezeki , aku akan bermural doodle pada dinding bangunan Pusat Sumber sekolah aku , Wish me luck!

2 comments:

  1. waduh222..cantik laa..semoga terus sukses yaaa..hehhehhe

    ReplyDelete
  2. all the best! memang comel2 doodle nya :) masyarakat sekarang pun lebih berminat dgn informasi bergambar kan, moga dapat gunakan bakat yg ada untuk kebaikan semua.

    ReplyDelete